Stor uppslutning på Elevate – positiva utställare och studenter

Vänligen Acceptera dina cookies för att titta på innehållet.

Elevate är Högskolan i Borås årliga karriärevenemang där karriärmässa, föreläsningar, workshoppar och mycket mer erbjuds till studenterna och där företag får möjlighet att presentera sig för potentiella blivande medarbetare.

Årets Elevate genomfördes i samarbete med Studentkåren i Borås, Sparbanken Sjuhärad och Boråsregionen.

Läs mer om Elevate

Tobias Minin, samordnare för evenemanget och Emilia Wermelin, projektledare för Karriärmässan, är mycket nöjda med upplägget och utfallet av dagen.

– Sett till studenternas deltagande och engagemang och våra utställares interaktion med studenterna, måste jag säga att det blev en mycket lyckad och givande dag för alla. Många av studenterna hade förberett sig med frågor till potentiella framtida arbetsgivare. Inför evenemanget hade närmare 1300 personer besökt vår webbsida om Elevate, berättar Emilia Wermelin.

– Vi fick massor av positiva kommentarer från utställarna. De var mycket nöjda och berättade om givande samtal med studenterna. Och på föreläsningarna visade studenterna ett stort engagemang, berättar Tobias.

CV-coachning och CV-fotografering lockade

Många studenter var väl förberedda och visade stort intresse både för arbetsmarknadsmässan och de föreläsningar, kopplade till studenternas inträde på arbetsmarknaden som erbjöds under dagen. Populärt var även kring aktiviteterna som att göra ett bra CV och en bra LinkedIn-profil, och till den CV-fotografering och som studenterna kunde ta del av, där var det kö hela tiden.

Foton från evenemanget

Kontakt

Vill du veta mer eller medverka på nästa års karriärevenemang? Kontakta eventteamet på event@hb.se.