Azure Dev Tools For Teaching

Genom Azure Dev Tools for Teaching kan studenter och undervisande personal på Högskolan i Borås får tillgång till Microsofts utvecklingsplattform för utbildnings- och forskningsbehov och då exempelvis operativsystem från Windows. Office-paketet finns inte tillgängligt för nedladdning via Azure Dev Tools for Teaching. 

Du kan enbart installera programmet i en dator och har enbart tillgång till Azure Dev Tools for Teaching under tiden du är aktiv student eller har en anställning på högskolan. Du har rätt att nyttja de installerade programmen även efter avslutade studier men kan inte ladda ner eller begära nya licensnycklar.

Nedladdning Azure Dev Tools for Teaching:

Azure Dev Tools for Teaching Nedladdningssida

För att logga in krävs ett Microsoft-konto. Har du inget Microsoft-konto, kan du skapa det efter att du tryckt på "Sign In". Du får sedan verifiera att du är student eller anställd genom att ange din e-postadress som du fått från Högskolan i Borås.

Efter registreringen loggar du in med dina uppgifter och kan ladda ner de program du önskar. Krävs aktiveringsnyckel får du tillgång till den i samband med nedladdningen. Du kan bara installera programmet en gång med nyckeln.