Språkverkstaden utökar

Anna har lång erfarenhet av undervisning och har jobbat inom olika delar i skolvärlden. Nu har Anna arbetat på högskolan i Borås i två månader och du kan hitta henne i Språkverkstaden tre gånger i veckan tillsammans med Johanna Persson som har varit språkpedagog hos oss länge och är ett känt ansikte på högskolan.

Vad kan Språkverkstaden hjälpa dig med?

Vad kan du få hjälp med i språkverkstaden? Jo, du kan få hjälp med ditt akademiska skrivande, du kan få hjälp med strukturstöd, källhänvisning, utveckling av språk både på svenska och engelska. Man kan säga att du kommer få hjälp med att hjälpa dig själv.

Drop-in och handledning

Språkverkstaden har drop-in tre gånger i veckan för kortare frågor och handledning. När du kommer på drop-in tänk på att vara förberedd med frågor för att få ut så mycket som möjligt av tillfället. Om du känner att du behöver mer tid kan du boka sökhandledning. Tänk på att Anna och Johanna inte kommer läsa hela din text utan endast delar av den för att hjälpa dig gå vidare. På Språkverkstaden kan man även få hjälp med muntliga presentationer.

Kurser och workshops

Ta vara på kurstillfällen och workshops som dyker upp på webben och sociala medier. Dessa kan vara till stor hjälp i ditt skrivande.

Öppettider och kontakt

Öppettider

Språkverkstaden har öppet följande tider under terminen:

Måndagar 13:00-15:00
Onsdagar 9:00-11:00
Torsdagar 13:00-15:00 (både på plats och via Zoom)

Vårterminens sista tillfälle är 1/6.

Kontakt

Du hittar Språkverkstaden i biblioteket i J441.

Anna Ekman, språkhandledare 
Johanna Persson, språkhandledare

Tillbaka till biblioteket.