Prefekten har ordet

Våra grundutbildningar inom bygg, kemi och energi är utformade för att utveckla kritiska tänkare och problemlösare för ett hållbart samhälle. Här lär man sig att utveckla nya material och kemitekniska processer, hitta lösningar på framtidens energiutmaningar, och bygga hållbara fastigheter och infrastrukturer. Våra masterutbildningar bygger på mer än 20 års forskning inom resursåtervinning, där studenter lär sig omvandla avfall till nya resurser med innovativ teknik. Dessutom erbjuder vi forskarutbildningar som förbereder framtidens forskare att bidra till ett hållbart samhälle.

Vårt löfte är att erbjuda högkvalitativa och ständigt uppdaterade utbildningar, där studentinflytande och samverkan med näringslivet spelar en central roll för att skapa de bästa möjliga programmen.

Bli en del av vår dynamiska och inspirerande gemenskap! Vår institution är mycket mer än en plats för lärande och forskning – det är en kreativitetens och innovationens smältdegel som formar morgondagens värld. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att utforska nya horisonter, att växa både akademiskt och personligt, och att göra en verklig skillnad. Här kommer du att bli inspirerad, utmanad och stöttad på din resa mot att bli en ledare inom hållbar utveckling.

Tänk dig att vara en del av en framstående alumngrupp som redan bidrar till att forma ett hållbart Sverige och en bättre värld inom en rad olika branscher. Är du redo att ta steget och göra din röst hörd i dessa viktiga frågor? Tveka inte – din framtid börjar här!

Och för dig som är företagare eller representerar en organisation och vill engagera dig, öppnar vi våra dörrar för samarbete och innovation. Låt oss tillsammans skapa en ljusare framtid.

Kamran Rousta, prefekt