Bild på ett Diplom

Doktorandhandbok

Här har vi samlat information för dig som är forskarstuderande eller arbetar med forskarutbildning vid Högskolan i Borås.  På vägen till en licentiat- och/eller doktorsexamen kan det ibland behövas lite råd, tips och vägledning. Här finns också mycket information för dig som inte är doktorand men som ändå arbetar med forskarutbildning i en eller annan form eller helt enkelt vill veta mer om livet som doktorand.

Högskolans i Borås styrdokument för forskarutbildning gäller alla doktorander antagna vid Högskolan i Borås. Vissa av de rutiner och förmåner som beskrivs här gäller dock inte för er doktorander som inte är anställda vid Högskolan i Borås. Detta gäller även för er doktorander som är antagna vid annat lärosäte men anställda vid Högskolan i Borås. Vilka rutiner och förmåner som gäller för olika grupper framgår av respektive dokument.

Evenemang

Introduktion för nyantagna doktorander sker den 8 (f.m.) och 9 april (e.m.).

En separat inbjudan skickas ut till berörda doktorander.

Anmälan till evenemang

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Behandling av personuppgifter 

Vi behöver ditt samtycke för att behandla de uppgifter som du lämnar om dig själv i formuläret. Vi använder dina personuppgifter i syfte att genomföra evenemanget, för att hålla kontakten med dig och för att kontakta dig med information om det uppstår förhinder. Uppgifterna kommer att behandlas av ansvariga för evenemangen samt de partners med vilka evenemangen genomförs.

Läs mer om hur Högskolan i Borås behandlar dina uppgifter och vilka rättigheter du har.