BrowZine

BrowZine finns för webben och som app för iOS och Android. Oavsett om du använder BrowZine via webben eller appen kan du bläddra ämnesvis, lägga till favorittidskrifter, läsa och spara artiklar samt bevaka dina favorittidskrifter. Din bokhylla hålls synkroniserad på dina enheter.

Större delen av bibliotekets abonnerade e-tidskrifter finns tillgängliga via BrowZine. De senaste 12 årgångarna för en tidskrift visas i BrowZine. Äldre årgångar av tidskriften är länkade till tidskriftslistan.

För att har möjlighet att skapa din egen bokhylla, bevaka tidskrifter med mera samt att hålla appen och webbtjänsten synkroniserade behöver du skapa ett konto för BrowZine.

Använda BrowZine via webben

Du hittar BrowZine på bibliotekets webbplats eller direkt via BrowZine Library. Har du sedan tidigare ett konto för appen kan du använda det. Annars skapar du ett konto genom att klicka på "Settings" och följa instruktionerna. Därefter kan du börja använda BrowZine web och skapa din egen tidskriftshylla.

Använda BrowZine via appen

För att använda BrowZine på en mobil enhet laddar du ner appen från App Store eller Google Play. Därefter väljer du under "Settings" Högskolan i Borås som ditt bibliotek och skapar ett konto om du inte har det sedan tidigare. Därefter kan du börja använda BrowZine och skapa din egen tidskriftshylla.

logga för app-store logga för google play

Mer information

Har du några frågor om BrowZine? Skriv gärna en rad till biblioteket@hb.se.

Vänligen Acceptera dina cookies för att titta på innehållet.