Innan tentamen

 1. Anmäl dig till tentan som vanligt senast 10 dagar innan tentatillfället.
 2. Förbered din dator inför tentan i WISEflow. Läs mer om hur du gör för att ladda ner FLOWlockbrowser (låst webbläsare)
  Tänk på att även om du har skrivit en tenta i WISEflow tidigare så kan du behöva uppdatera din FLOWlockwebbläsare inför tentan om det har kommit en ny version (det kommer nya versioner i mars och i oktober varje år och ibland även någon mer gång utöver dessa).

  Den senaste versionen är nu:

  Windows (incl. Lab): 2.1.2.03
  MacOS: 2.1.2.02
 3. Om du inte har en bärbar dator (observera att du inte kan använda Chromebook, eller Mac med tidigare version än OS X 10.12 när du ska skriva med låst webbläsare) så kan du boka en lånedator genom att sända ett mejl till studentexpeditionen@hb.se senast 7 dagar innan tentadag!
 4. Om du har frågor angående WISEflow inför tenta så är du välkommen att mejla på studentexpeditionen@hb.se alternativt besöka Studentexpeditionen på våning 3 i B-korridoren, Balder.
  Aktuella öppettider hittar du på Studentexpeditionens sida.
 5. Du ska använda Eduroam som wifi (inte HB-Guest). Du behöver skapa ett lösenord för eduroam. Detta behöver du ordna innan tentatillfället!
 6. Du ska vara på plats i god tid i tentalokalen, senast 30 minuter innan start, så att vi kan säkerställa att allt fungerar med din teknik.

 

OBS! Om du ska skriva hemtenta i WISEflow så kan du läsa mer här om hur det går till att skriva hemtenta i WISEflow

Skapa lösenord för Eduroam

Vanliga frågor