Innan tentamen

 1. Anmäl dig till tentan som vanligt senast 10 dagar innan tentatillfället.
  Om du har blivit beviljad riktat pedagogiskt stöd så meddelar du detta via mejl senast 10 dagar innan tentamenstillfället precis som med vanliga salstentor.
 2. Förbered din dator inför tentan i WISEflow. Läs mer om hur du förbereder din dator för tentamen i WISEflow. 
  Tänk på att även om du har skrivit en tenta i WISEflow tidigare så kan du behöva uppdatera din FLOWlock-webbläsare inför tentan om det har kommit en ny version (det kommer nya versioner i mars och i oktober varje år och ibland även någon mer gång utöver dessa).

  Den senaste versionen är nu:

  Windows: 2.0.7.02
  MacOS: 2.0.7.02
 3. Om du inte har en bärbar dator (observera att du inte kan använda Chromebook, eller Mac med tidigare version än 10.15.1 när du ska skriva med låst webbläsare) så kan du boka en lånedator via webformulär senast 7 dagar innan tentadag!
 4. Du ska använda Eduroam som wifi (inte HB-Guest). Du behöver skapa ett lösenord för eduroam. Detta behöver du ordna innan tentatillfället!
 5. Om du har frågor angående WISEflow inför tenta så är du välkommen att mejla oss på digitenta@hb.se alternativt besöka oss på DROP-IN på torsdagar kl 14:00-15:00 på studenttorget på plan B3 i Balder.
  OBS! Drop-in är inställt tillsvidare pga COVID-19
 6. Du ska vara på plats i god tid i tentalokalen, senast 30 minuter innan start, så att vi kan säkerställa att allt fungerar med din teknik.

 

OBS! Om du ska skriva hemtenta i WISEflow så  här kan du läsa mer om hur det går till att skriva hemtenta i WISEflow

r.

Skapa lösenord för Eduroam

Vanliga frågor