Systemarkitekturutbildning med inriktning mot programutveckling

Hus
Borås
kalender
180 högskolepoäng
Tid
Heltid 100%, Dag
Moln
Höst 2023
Utropstecken
Sista anmälningsdag
2023-04-15
Anmälan ej öppnat
Anmälningsinformation

Utbildningen gör dig till generalist inom system- och programutveckling där du kan arbeta med att utveckla allt från innovativa webbtjänster och mobilappar till avancerade administrativa system. Vi fokuserar på programmering och programutveckling, inklusive en tillämpning av artificiell intelligens och ett effektivt utnyttjande av tillgänglig parallellism i både grafikkort och processor.

Redo att möta framtidens behov

För att kunna verka i olika miljöer, lär du dig flera programmeringsspråk. Du utvecklar genomgående system och program på olika plattformar i olika utvecklingsmiljöer. Vårt mål är att du ska bli skicklig på programmering, men även på modellering och krav- och datahantering som gör dig redo att bemöta framtida kunders behov. Som student hos oss tillbringar du huvuddelen av din tid åt att vässa dina färdigheter i programmering och programutveckling, med en grund i data- och systemvetenskapliga principer.

Kombination av teori och praktik

Utbildningen kombinerar ett teoretiskt djup och omfattande färdighetsträning. De flesta kurserna på utbildningen innehåller inlämningsuppgifter eller projekt i programutveckling, där du får omsätta de teoretiska kunskaperna i praktiken. Normalt arbetar du tillsammans med dina medstudenter, och ofta utmanas ni till att vara både kreativa och lösningsorienterade.

Kurserna inom maskininlärning och artificiell intelligens och parallella och distribuerade system, utrustar dig med konkurrenskraftig spetskompetens inom modern och relevant programutveckling.