Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

Textil

På Textilhögskolan har vi utbildningar som spänner över samtliga textila områden, allt från textildesign och mode, produktion och värdekedjor till ekonomi och textilteknik. Vill du vara med och förändra textilbranschen? 

Textilbranschen är ett av de hetaste yrkesområdena i dag. Nya material och smarta textilier bereder väg för nya områden som traditionellt inte förväntas vara något för textilbranschen, exempelvis stickade blodådror och underlag för motorvägar. På Textilhögskolan har du som student tillgång till en verkstäder utöver det vanliga, liksom specialanpassade laboratorium, ateljéer, sysalar och datasalar.

Hos oss kan du läsa:

Läs mer om alla våra program.

För dig som redan är student eller har en examen på grundnivå erbjuder vi även master- och magisterutbildningar samt fristående kurser. Observera att vårt konstnärliga masterprogram har ett avvikande anmälningsdatum.

Här finns mer information om våra utbildningar på avancerad nivå.

Här finns mer information om våra fristående kurser.